Porcija: 2 asmenims
Gaminimo laikas: 25 minutės
Jums reikės:
- Doradų (2 vnt.)
- Pjaustytų konservuotų pomidorų (400 g)
- Laiškinio česnako (15 g)
- Šviežio baziliko (15 g)
- Malto imbiero (1/2 šaukštelio)
- Česnako granulėmis (1/2 šaukštelio)
- Kario miltelių (1/2 šaukštelio)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Išdorotas doradas pabarstome druska ir juodu maltu pipiru. Žuvis iš abiejų pusių apkepame keptuvėje ir dedame į kepimo skardą. Į tą pačią keptuvę kur kepė žuvys dedame konservuotus pomidorus, pasmulkintus žalumynus bei prieskonius. Padažą patroškiname ant vidutinės ugnies apie 5 minutes ir supilame ant žuvies kepimo skardoje. Kepame 250 C orkaitėje 10 minučių su ventiliavimo funkcija. Patiekiame su norimu garnyru.