Porcija: 4 žmonėms
Gaminimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
- Spageti makaronų (500 g)
- Portabelo grybų (300 g)
- Kietojo sūrio (100 g)
- Balzamiko acto (3 šaukštai)
- Alyvuogių aliejaus
- Provanso žolelių mišinio (1 šaukštelis)
- Česnako (3 skiltelės)
- Juodo malto pipiro ir druskos
Makaronus verdame pasūdytame vandenyje. Portabelo grybus supjaustome ilgomis plonomis juostelėmis ir kepame su smulkintu česnaku ir alyvuogių aliejumi. Į apkepintus grybus įpilame kelis šaukštus vandens (iš verdančių makaronų) ir acto. Užmalame pipiro, druskos, sudedame provanso žoleles.
Grybus sudedame į išvirtus makaronus, įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame sutarkuotą sūrį.