Anties krūtinėlės vyniotinis
Jums reikės:
- Anties krūtinėlės (2 puselės)
- Burokėlių lapų (sauja)
- Špinatų (sauja)
- Cheddar sūrio (30 g)
- Sviesto (1 šaukštas)
- Miltų (keli šaukštai)
- Česnako (2 skiltelės)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Krūtinėlę pjauname pusiau, tačiau ne iki galo, tik įpjauname. Ją pabarstome druska ir pipiru, šiek tiek pamušame. Ant paplonintos krūtinėlės per visą plotą dedame burokėlių lapų, užtarkuojame sūrio ir sudedame špinatus. Krūtinėlę susukame į vyniotinius, juos pavoliojame miltuose ir apkepame iš visų pusių ant keptuvės su alyvuogių aliejumi, sviestu ir česnaku. Kepant mėsą apšlakstome aliejumi iš keptuvės. Apkeptus vyniotinius kepame 7 minutes 230 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija.
Patiekiame su keptomis daržovėmis ir bulvių piure.