Kesadilijos su triušiena
Jums reikės:
- Triušienos galinių kumpelių (2 vnt.)
- Svogūno (4 vnt.)
- Mažųjų paprikų (6 vnt.)
- Kietojo sūrio
- Grietinės (3 šaukštai)
- Pomidorų (2 vnt.)
- Tortilijų lapų (6 vnt.)
- Špinatų (kelios saujos)
- Žalumynų – krapų, petražolių, česnako laiškų
- Druskos ir juodo malto pipiro
Į greitpuodį dedame kumpelius, pasmulkintą svogūną ir paprikas, įberiame druskos ir pipiro. Įpilame 1,5 litro vandens ir troškiname 1,5 valandos. Tuo tarpu grietinę sumaišome su žiupsneliu druskos ir pasmulkintais žalumynais.
Ištroškintą triušieną nuimame nuo kauliuko ir kartu su daržovėmis pakepame keptuvėje (galima įdėti šaukštą sviesto). Ant tortilijos lakštų tepame grietinės padažą, užtarkuojame sūrio, dedame įdaro, špinatų ir pasmulkintus pomidorus. Lakštą sulankstome kaip blynelius (kvadratinius) ir apkepame keptuvėje ant nedidelės ugnies. Patiekiame karštus.