Jums reikės:

  1. Anties kulšelių mėsos (300 g)
  2. Ryžių popieriaus paplotėlių (14 vnt.)
  3. Špinatų lapų (ryšulėlis)
  4. Svogūno (1 vnt.)
  5. Bruknių uogienės (2 šaukštai)
  6. Fermentinio sūrio (60 g)
  7. Džiovinto čili pipiro (1 vnt.)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Sudedame pasmulkintą antieną, smulkintą čili pipirą, įberiame druskos ir pipiro ir dar pakepame. Į pakepintą antieną sudedame bruknių uogienę ir šiek tiek pašildome.

Ryžių paplotėlį kelias sekundes merkiame į šiltą vandenį ir dedame ant medinės lentelės. Ant paplotėlio dedame špinato lapą, šiek tiek tarkuoto sūrio ir antienos įdaro. Užlenkiame kraštelius ir paplotėlį susukame. Suktinius pakepaminame iš abiejų pusių ir patiekiame karštus.

Prie ryžių suktinių galime patiekti agurkų ir graikiško jogurto padažą (tarkuotą agurką sumaišome su jogurtu, įberiame druskos).
30