Porcija: 4 asmenims

Gaminimo laikas: 30 minučių

 

Jums reikės:

  1. Jautienos nugarinės (400 g)
  2. Salotų: špinatų lapų, grazgarščių, radichio (200 g)
  3. Dumplainių (100 g)
  4. Sūrio su raudonu pelėsiu arba Brie (30 g)
  5. Goji uogų (30 g)
  6. Kedro riešutų (30 g)
  7. Balzamiko sirupo (3 šaukštai)
  8. Alyvuogių aliejaus (4 šaukštai)
  9. Saliero lapelių, mairūno ir raudonėlio (po ½ šaukštelio)
  10. Druskos ir juodo malto pipiro

 

Nugarinę pamarinuojame saliero lapeliais, mairūnu ir raudonėliu. Paliekame 10 minučių.

Užpilui sumaišome alyvuogių aliejų ir balzamiko sirupą, truputį druskos ir juodo pipiro.

Mėsą šiek tiek apkepame keptuvėje iš abiejų pusių (po 2 minutes – jei gabaliukai 2 cm pločio). Dedame ant lentutės ir užbarstome druskos ir juodo pipiro. Paliekame apie 5 minutes pailsėti.

Špinatus, grazgarštes ir radichio salotas dedame į dubenį. Salotas, per puse perpjautus dumplainius sumaišome su užpilu, dedame į lėkštę, pabarstome kedro riešutų ir goji uogų, uždedame keleta gabaliukų sūrio ir ant viršaus sudedame supjaustytą nugarinę.

DSC_0003 DSC_0005 DSC_0010 DSC_0013 DSC_0018 DSC_0020 DSC_0032