Garnyras:

Virtas bulves kiek sutraiškome, užberiame krapus, įpjaustome grybus, sudedame pasmulkintą česnaką (dvi skilteles), paskaniname druska, pipiru ir alyvuogių aliejumi. Pašauname į 220 C orkaitę su ventiliavimo funkcija. Kepame apie 10 minučių.

Paltuso kepsniai:

Žuvį paskaninamedruska bei pipiru, dedame į įkaitusę ir alyvuogių aliejumi pašlakstytą keptuvę. Apkepus vieną pusę atsargiai apverčiame. Sudedame Pasmulkintą čili (jei norite aštriau, čili dėkite su kauliukais), česnaką, svogūnus, įdedame šaukštą sviesto. Kiek sumažiname kaitrą ir kepame žuvį vis pašlakstant susidarusiomis sultymis. Sudedame rudą cukrų. Bendras žuvies kepimo laikas apie 10 minučių.

Į lėkštę dedame bulvių ir grybų garnyrą bei iškeptą paltuso kepsnį.

DSC_0028 DSC_0029 DSC_0032 DSC_0035 DSC_0037 DSC_0039 DSC_0040 DSC_0043