Įdaras:

Virtus kaiušinius susmulkiname, sudedame smulkintus krapus, svogūnų laiškus, šoninę, paskaniname druska bei pipiru bei supilame lydytą sviestą. Išmaišome iki vientisos masės.

Tešla:

Į miltus įberiame druskos, cukraus, kepimo miltelius. Išmaišome.

Sumaišome kefyrą, lydytą sviestą ir kiaušinį.

Sujungiame sausus ir skystus ingredinetus ir gerai išminkome. Tešlą paliekame 15-20 minučių uždengus.

Iš tešlos formuojame nedidelius rutuliukus, juos plonai iškočiojame. Ant iškočioto paplotėlio dedame įdaro (apie šaukštą). Užlenkus galus gerai užspaudžiame šakute.

Kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies.

DSC_0002 DSC_0003 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0012 DSC_0013 DSC_0017 DSC_0020 DSC_0024 DSC_0032