Porcija: 10-12 gabaliukų
Gaminimo laikas: 1 valanda 40 minučių
Jums reikės:
Pagrindui
- Obuolių (3 vnt.)
- Grietinės (300 g)
- Kokosų aliejaus (200 ml)
- Cukraus (200 g)
- Kiaušinių (4 vnt.)
- „Self raising“ miltų (300 g)
- Vanilinio cukraus pudros (1 šaukštelis)
Viršutiniam sluoksniui
- Miltų (300 g)
- Sviesto (200 g)
- Rudojo cukraus (100 g)
- Kokoso drožlių (100 g)
Kiaušinius išplakame su cukrumi, cukraus pudra ir kokosų aliejumi. Sudedame grietinę, išmaišome ir dedame miltus. Į tešlą įmaišome skiltelėmis pjaustytus obuolius.
Traškiam viršutiniam sluoksniui sumaišome miltus, cukrų ir ištirpintą sviestą, įdedame kokosų drožles.
Tešlą su obuoliais dedame į sviestu išteptą skardą ir ant viršaus užbarstome trupininę tešlą.
Kepame 180 C orkaitėje 1 valandą 20 minučių.