Porcija: 2 žmonėms
Gaminimo laikas: 30 minučių (1 valandą marinuojame)
Jums reikės:
- Doradų (2 vnt.)
- Bulvių (3 vnt., didelės)
- Rudųjų pievagrybių (6 vnt.)
- Pieno (100 ml)
- Sviesto (30 g)
- Balzamiko sirupo (3 šaukštai)
- Mairūno, baziliko, lauro lapo (po ½ šaukštelio)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Žuvis negiliai įpjauname per visą ilgį. Pabarstome visais prieskoniais ir užpilame balzamiko, gerai įtriname. Paliekame 1 valandai marinuotis.
Bulves verdame kartu su grybais. Į gerai išvirusias bulves ir grybus įdedame sviesto, druskos ir įpilame pieno. Viską sumalame blenderiu.
Žuvį apkepame keptuvėje iš abiejų pusių (odelė pajuodos, bet ją lengvai nuimsite). Su keptuve dedame į 250 C orkaitę ir kepame 7 minutes.
Patiekiame su bulvių piure ir salotomis.