Porcija: 3 asmenims

Gaminimo laikas: 30 minučių

Jums reikės:

  1. Braškių (250 g)
  2. Pieno (400 ml)
  3. Kiaušinio (1)
  4. Kokosų aliejaus (50 ml)
  5. Rudojo cukraus (3 šaukštai)
  6. Kokoso drožlių (45 g)
  7. Miltų (200 g)

Pieną, kiaušinius, kokosų aliejų suplakame, įberiame žiupsnelį druskos ir šaukštelį balto cukraus. Sudedame miltus ir gerai išmaišome. Į keptuvę sudedame pjaustytas braškes ir ant nedidelės ugnies pakaitiname su ruduoju cukrumi (kol išsiskirs sultys). Tuomet sudedame kokoso drožles ir išmaišome.

Iš tešlos kepame lietinius blynus. Įdarą dedame į lietinius ir suvyniojame norima forma. Tuomet blynelius dar kartą apkepame.