Porcija: 6 žmonėms
Gaminimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
- Brie sūrio (50 g)
- Mėlynojo pelėsinio sūrio (50 g)
- Ožkos pieno sūrio (50 g)
- Kietojo sūrio (50 g)
- Grietinėlės (200 ml)
- Chorizo dešros (100 g)
- Spageti makaronų (500 g)
- Miltų (1 šaukštas)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Makaronus verdame šiek tiek pasūdytame vandenyje. Kol verda makaronai keptuvėje pakepame pasmulkinta chorizo dešrą. Kitame puode įpilame grietinėlę ir kaitinant ištirpiname sūrius, sudedame paskrudintą dešrą, įberiame druskos ir pipiro. Taip pat į padažą įpilti samtį vandens iš puodo, kuriame verda makaronai, įberiame šaukštą miltų ir viską gerai išmaišome.
Padažą sumaišome su išvirtais spageti makaronais.