Porcija: 4 žmonėms
Gaminimo laikas: 40 minučių
Jums reikės:
- Vištienos mažiosios filė (500 g)
- Makaronų „Puntine grandi“ (150 g)
- Špinatų (70 g)
- Mažosios cukinijos (½ vnt.)
- Kietojo sūrio (50 g)
- Vištienos sultinio (1 litras)
- Česnako (1 skiltelė)
- Baziliko ir raudonėlio (po ½ šaukštelio)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Makaronus verdame vištienos sultinyje. Kitame puode ruošiame padažą: įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame kepti pasmulkintą vištieną bei česnaką. Sudedame kubeliais supjaustytą cukiniją ir visus prieskonius. Viską pakepiname ir pabaigoje sudedame špinatus, tarkuotą sūrį bei išvirtus makaronus (įpilti ir sultinio iš makaronų puodo). Patroškiname apie 5-7 minutes.