Porcija: 5 žmonėms
Gaminimo laikas: 50 minučių
Jums reikės:
- Bulvių (1 kg.)
- Pievagrybių (400 gr.: po 200 gr. baltų ir rudų)
- Cukinijos (150 gr.)
- Baklažano (150 gr.)
- Grietinės (80 gr.)
- Česnako (3 skiltelės)
- Puskiečio sūrio (100 gr.)
- Rozmarino (2 šakelės)
- Maltų raudonėlio ir lauro lapų (po nepilną šaukštelį)
- Druskos ir malto juodo pipiro
- Saulėgrąžų aliejaus
Visas daržoves supjaustome didesniais gabaliukais, sumaišome su tarkuotu česnaku, visais prieskoniais bei saulėgrąžų aliejumi ir sudedame į kepimo skardą. Grietinę atskiedžiame stikline vandens ir užpilame ant daržovių. Kepame 250 C orkaitėje 30 min. Tuomet ant viršaus užberiame tarkuotą sūrį ir pakepame dar 10 min.
Patiekiame su rūgpieniu ar graikišku jogurtu.