Porcija: 2 asmenims
Gaminimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
- Triušio kumpio (200 g)
- Rukolos (kelios saujos)
- Rūgštynių (kelios saujos)
- Cukinijos (1/2 vnt.)
- Kiaušinio baltymų (2 vnt.)
- Panko džiūvėsėlių (poros šaukštų)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Užpilui:
- Baziliko, krapų, petražolių (po kelias šakeles)
- Rudojo cukraus (1/2 šaukštelio)
- Sidro acto (2 šaukštelius)
- Alyvuogių aliejaus (80 ml)
Visus užpilo ingredientus sumaišome smulkintuvu ir paliekame 10-15 minučių pastovėti.
Triušio kumpelį padaliname į dvi dalis, truputį pamušame, pabarstome druska ir pipiru ir palaikome 10 minučių. Kumpelius mirkome į baltymo plakinį, tuomet į džiūvėsėlius ir kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies.
Rūgštynes, rukolą ir gabaliukais pjaustytą cukiniją sumaišome, dedame į lėkštę, pašlakstome užpilu ir ant viršaus sudedame papjaustytą triušio kumpelį.