Porcija: 4 asmenims
Gaminimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- Burokėlių lapų (pundelis)
- Špinatų (pundelis)
- Rūgštynių (sauja)
- Petražolių ir krapų (ryšulėlis)
- Šviežių morkų (2 vnt.)
- Česnako (pora skiltelių)
- Obuolių acto (3 šaukštai)
- Žalių lęšių (4 šaukštai)
- Džiovinto čili pipiro (1 vnt.)
- Kvapnaus pipiro (2 vnt.)
- Pankolio sėklų (1/2 šaukštelio)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Į puodą pilame 2,5 litro vandens, acto, dedame pasmulkintas morkas, lęšius, pasmulkintą česnaką, čili, kvapnaus ir juodo pipiro, pankolio sėklų ir druskos. Verdame apie 15 minučių. Išimame čili pipirą, sudedame likusius žalumynus ir paverdame dar 10 minučių.