Porcija: 2 asmenims

Gaminimo laikas: 20 minučių (1 valanda marinuoti)

Jums reikės:

  1. Triušienos be kaulo (250 g)
  2. Špinatų (pora saujų)
  3. Burokėlių lapų (pora saujų)
  4. Avokado (1 vnt.)
  5. Raudono svogūno (1vnt.)
  6. Laimo (1/2 vnt.)
  7. Itališkų žolelių mišinio (1 šaukštelio)
  8. Česnako (1 skiltelė)
  9. Ryžių acto (1 šaukštas)
  10. Sezamų aliejaus (3 lašai)
  11. Alyvuogių aliejaus (50 ml)
  12. Druskos ir juodo pipiro

Triušieną truputį pamušame ir pamarinuojame laimo sultimis, itališkų žolelių mišiniu ir druska.  Paliekame valandai vėsiai.

Alyvuogių aliejų, actą, sezamų aliejų, česnaką, druską ir juodą pipirą išplakame smulkintuvu.

Pasimarinavusią triušieną truputį apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintoje keptuvėje.

Į lėkštę dedame salotų lapų, plonai pjaustytą avokadą ir raudoną svogūną. Ant viršaus – keptą ir pasmulkintą triušieną ir viską pašlakstome užpilu.