Kesadilijos su veršiena ir daržovėmis
Jums reikės:
- Veršienos faršo (500 g)
- Fermentinio sūrio (100 g)
- Tortiljų (8 paplotėliai)
- Morkos (1 vnt)
- Šalotų (2 vnt)
- Iceberg salotos (½ vnt)
- Grietinės (2 šaukštai)
- Majonezo (1 šaukštas)
- Rūkytos paprikos, saliero lapelių, krapų, baziliko, raudonėlio, česnako granulių (po ½ šaukštelio)
- Juodo malto pipiro ir druskos
Veršienos faršą pakepiname su alyvuogių aliejumi, rūkyta paprika, salieru, krapais, baziliku, raudonėliu, juodu pipiru ir česnako granulėmis.
Stambia tarka sutarkuojame morką, sumaišome su puslankiais pjaustytu šalotu ir pasmulkinta Iceberg salota. Įdedame grietinės, majonezo, juodo malto pipiro bei druskos ir viską gerai sumaišome.
Ant tortiljos paplotėlio dedame tarkuoto sūrio, salotų, kepto faršo ir dar truputį sūrio ant viršaus. Uždengiame kitu tortilijos lapu, iš abiejų pusių apdengiame folija ir kepame orkaitėje apie 15 min.