Kulšeles paskaniname druska, pipiru, muskatu ir lauro lapeliais. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejaus, dedame rozmariną ir čiobrelį. Kiek įkaitus sudedame kulšeles (odele į apačią). Kepame iki gražiai parus, tuomet apverčiame ir apkepame iš kitos pusės. Apkeptas kulšeles dedame į kitą indą ir pašauname į 200 C orkaitę 35 minutėms.

Tuo tarpu į keptuvę, kurioje kepė kulšelės, sudedame pasmulkintus šalotus ir juos truputį apkepiname. Suberiame ryžius, sultinį ir supilame dvi stiklines vandens. Troškiname ant nedidelės ugnies, kol išgaruos visas vanduo (uždengus dangčiu).

Patiekiame kulšeles kartu su ryžiais bei smulkintais svogūnų laiškais.

DSC_0002 DSC_0004 DSC_0006 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0016 DSC_0024