Jums reikės:

  1. Aštuonkojo čiuptuvų (500 g)
  2. Kiaušinių (2 vnt.)
  3. Svogūno (1 vnt.)
  4. Česnako (1 skiltelė)
  5. Majonezo (1 šaukštas)
  6. Saldžiarūgščio padažo (2 šaukštai)
  7. Sojos padažo (2 šaukštai)
  8. Shitake grybų (100 g)
  9. Panko džiūvėsėlių (2 šaukštai)
  10. Miltų (3 šaukštai)
  11. Druskos ir pipirų

Aštuonkojį sumalame, dedame kiaušinį, majonezo, saldžiarūgštį padažą, sojos, pipiro ir druskos. Dar kartą sumalame trintuvu. Į masę sudedame smulkiai pjaustytus svogūnus, grybus, tarkuotą česnaką, miltus ir džiūvėsėlius. Viską gerai išmaišome. Kepsnelius kepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

Galima patiekti su graikiško jogurto ir agurko padažu (įdėti druskos ir pipirų).

DSC_0898 DSC_0904 DSC_0908 DSC_0909 DSC_0912 DSC_0914 DSC_0919 DSC_0920 DSC_0932