Jums reikės:

  1. Pieno (400 ml)
  2. Kiaušinio (1 vnt.)
  3. Miltų (7 šaukštai)
  4. Rudojo cukraus (1 šaukštas)
  5. Balto cukraus (1 šaukštas)
  6. Obuolio (1 vnt.)
  7. Kivi (2)
  8. Muskato riešuto (žiupsnelis)
  9. Cinamono (0,5 šaukšto)

Burokine tarka sutarkuojame obuolį ir kivi. Į keptuvę beriame rudąjį cukrų ir laukiame kol pradės lydytis. Tuomet sudedame tarkuotus vaisius ir muskatą su cinamonu. Patroškiname 7 minutes ir paliekame truputį atvėsti.

Blynų masei sumaišome pieną, kiaušinį, baltą cukrų ir žiupsnelį druskos. Kepame lietinius per visą keptuvę. Į lietinius dedame įdaro ir formuojame trikampes skareles. Sulanksčius blynelius apkepame.