Jums reikės:

  1. Doradų (2 vnt.)
  2. Bulvių (3 vnt., didelės)
  3. Rudųjų pievagrybių (6 vnt.)
  4. Pieno (100 ml)
  5. Sviesto (30 g)
  6. Balzamiko sirupo (3 šaukštai)
  7. Mairūno, baziliko, lauro lapo (po ½ šaukštelio)
  8. Druskos ir juodo malto pipiro

Žuvis negiliai įpjauname per visą ilgį. Pabarstome visais prieskoniais ir užpilame balzamiko, gerai įtriname. Paliekame 1 valandai marinuotis.

Bulves verdame kartu su grybais. Į gerai išvirusias bulves ir grybus įdedame sviesto, druskos ir įpilame pieno. Viską sumalame blenderiu.

Žuvį apkepame keptuvėje iš abiejų pusių (odelė pajuodos, bet ją lengvai nuimsite). Su keptuve dedame į 250 C  orkaitę ir kepame 7 minutes.

Patiekiame su bulvių piure ir salotomis.