Kepenis išmirkome piene apie penkias valandas. Išėmus iš pieno sumalame kartu su svogūnu. Dedame kiaušinius, miltus, garstyčias, tarkuotą cheddar sūrį, paskaniname druska ir pipiru. Išmaišome iki vientisos masės.

Į keptuvę su trupučiu aliejaus sudedame smulkiai tarkuotas morkas ir česnaką, paskaniname pipiru, druska ir raudonėliu. Apkepus supilame ryžių grietinėlę bei įdedame sviesto. Truputį pašildžius sudedame į kitą indą.

Iš kepenų masės kepame nedidelius, plonus blynelius.

Visus blynelius sudedame atgal į keptuvę ir užpilame morkų pagardą. Pašildome ir galime patiekti. Skaniausia su bulvių koše.

DSC_0045 DSC_0055 DSC_0059 DSC_0064 DSC_0065 DSC_0068 DSC_0070 DSC_0084