Jums reikės:

  1. Mažų kukurūzinių viščiukų (2 vnt. po 500 g)
  2. Citrininio čiobrelio (20 g)
  3. Rozmarino (20 g)
  4. Saldžiosios bulvės (1 vnt.)
  5. Bulvių (3 vnt.)
  6. Česnako (3 skiltelės)
  7. Svogūno (1 vnt.)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Viščiukus pamarinuojame su žolelėmis, druska, česnaku (stambiai pjaustytu), svogūnu, juodu pipiru ir šlakeliu alyvuogių aliejaus. Paliekame parai marinuotis. Gabaliukais pjaustytą saldžią ir paprastas bulves apverdame (apie 5 minutes), nusausiname ir sudedame į kepimo indą. Ant jų dedame viščiukus su viskuo kas liko po marinato, indą uždengiame dangčiu ir kepame 230 C orkaitėje 50 minučių. Indą atidengiame ir kepame dar 20 minučių. Galime patiekti su spanguolių padažu (spanguolių džemą pašildome su šaukštu sviesto).