Jums reikės:

  1. Špinatų (125 g)
  2. Jautienos cukrinio kaulo (500 g)
  3. Svogūno (1 vnt.)
  4. Česnako (2 skil.)
  5. Grietinėlės (250 ml)
  6. Ryžių dribsnių (100 g)
  7. Malto lauro lapelio (1/2 šaukštelio)
  8. Maltų saliero lapelių (1 šaukštelis)
  9. Juodo malto pipiro ir druskos

Į puodą pilame alyvuogių aliejaus, įkaitiname ir dedame apkepti  kaulą. Apkepę kaulą iš abiejų pusių sudedame pasmulkintą svogūną ir česnaką, lauro lapelį, saliero lapelius, įmalame pipiro, įdedame druskos, ryžių dribsnius ir užpilame 1,5 l vandens. Verdame 45 minutes, tada iš vandens išimame kaulą. Išskobę kaulo čiulpus sudedame atgal į sultinį, dedame špinatus ir supilame grietinėlę. Viską susmulkiname blenderiu, jei reikia pasūdome ir įmalame juodo pipiro. Paverdame dar 5 minutes ir galime patiekti.