Padažas:

Puode ištirpiname sviestą, į jį beriame miltus, gerai išmaišome ir pilame kokosų pieną. Maišydami suberiame 150 g tarkuoto čederio sūrio. Kaitiname kol šiek tiek sutirštės. Įberiame žiupsnelį druskos ir juodo pipiro, sudedame špinatų lapus ir šiek tiek pakaitiname.

Faršas:

Keptuvėje pakepiname smulkintą česnaką ir svogūną, sudedame faršą, paskaniname druska ir pipiru. Pomidorų pastą išmaišome 1/2 stiklinės vandens ir supilame į faršą. Kiek patroškinus nuimame nuo kaitlentės.

Į kepimo indą klojame pirmą sluoksnį lazanijos lakštų (jei naudojame ne šviežius lakštus, prieš dedant juos reikėtų užpilti karštu vandeniu, kad suminkštėtų), tepame padažo, klojame antrą sluoksnį lazanijos lakštų, tuomet dedame faršo ir vėl lakštus. Taip kartojame kol pilnai užpildome kepimo indą. Paskutinį sluoksnį tepame padažu ir užtarkuojame likusį sūrį. Kepame 200 C orkaitėje 40 minučių.