Jums reikės:

  1. Obuolių (1 kg)
  2. Cukraus (100 g)
  3. Muskovado cukraus (100 g)
  4. Vanilinio cukraus pudros (30 g)
  5. Sviesto (150 g)
  6. Krakmolo (2 šaukštai)
  7. Jogurto (100 g)
  8. Miltų (250 g)
  9. Kepimo miltelių (1 šaukštas)

Puode pakaitiname baltąjį ir muskovado cukrų (kad lengviau ir greičiau ištirptų įpilkite 1 šaukštą vandens). Maišant supilame jogurtą ir sudedame gabaliukais pjaustytus obuolius. Viską patroškiname ant vidutinės ugnies apie 5 min.

Kitame inde sumaišome miltus, lydytą sviestą, kepimo miltelius ir maltą kardamoną. Sumaišome patroškintus obuolius su tešla, sudedame į kepimo skardą ir kepame 220 C orkaitėje 30 min.