Jums reikės:

  1. Luptų baltųjų krevečių (400 g)
  2. Brokolio (100 g)
  3. Kalafioro (100 g)
  4. Svogūno (1 vnt.)
  5. Česnako (2 skiltelės)
  6. Vorčesterio padažo (1 šaukštas)
  7. Puntine makaronų (150 g)
  8. Grietinės (30%, 100 ml)
  9. Itališkų žolelių mišinio (1 šaukštelis)
  10. Druskos ir juodo pipiro

Krevetes paskaniname žolelių mišiniu ir druska. Makaronus išverdame sūdytame vandenyje.

Pakepiname pasmulkintus kalafiorus, svogūną, brokolį ir tarkuotą česnaką. Užpilame vorčesterio padažo ir grietinėlės, sudedame virtus makaronus, įberiame druskos ir pipiro. Truputį patroškinę viską sudedame į gilų indą.

Krevetes pakepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir patiekiame su makaronais.

DSC_0044 DSC_0045 DSC_0047 DSC_0050 DSC_0052 DSC_0054 DSC_0056