Jums reikės:

  1. Lašišos filė (600 g)
  2. Sluoksniuotos bemielės tešlos (300 g)
  3. Ricotta sūrio (250 g)
  4. Mocarella sūrio (125 g)
  5. Špinatų (70 g)
  6. Kiaušinio (1 vnt.)
  7. Laimo vaisiaus (1/2 vnt.)
  8. Provanso žolelių mišinio (1 šaukštelis)
  9. Druskos ir juodo pipiro

Lašišą paskaniname druska, pipiru, provanso žolelėmis ir pusės laimo sultimis. Špinatus sudedame į keptuvę ir patroškiname 5 minutes ant nedidelės ugnies. Atvėsiname ir pasmulkiname.

Į ricotta sūrį sudedame špinatus, pasmulkintą mocarella sūrį, įtarkuojame pusės laimo vaisiaus žievėlės, įmušame kiaušinį, įberiame truputį druskos ir gerai išmaišome.

Ant tešlos dedame lašišos filė, užpilame ricotta mišinį ir užlenkus kitą tešlos pusę suformuojame pyragą. Patepame kiaušinio plakiniu ir kepame 180 C orkaitėje 40 minučių.

DSC_0002 DSC_0004 DSC_0008 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0014 DSC_0019