Jums reikės:

  1. Sluoksniuotos tešlos (300 g)
  2. Rudųjų pievagrybių (100 g)
  3. Kiaušinių (2 vnt.)
  4. Fermentinio sūrio (100 g)
  5. Raudonojo svogūno (1 vnt.)
  6. Česnako (1 skiltelė)
  7. Krapų ir saliero lapelių (po 1/2 šaukštelio)
  8. Druskos ir juodo pipiro

Keptuvėje su alyvuogių aliejumi pakepame pasmulkintus pievagrybius, svogūną ir česnaką. Šiek tiek atvėsiname ir į juos įdedame stambiai tarkuotos virtus kiaušinius, fermentinį sūrį, prieskonius. Viską gerai išmaišome.

Tešlą supjaustome kvadratėliais. Ant vienos pusės dedame įdaro, kitą pusę užlenkiame (į trikampio formą) ir užspaudžiame kraštus. Pyragėlius apkepame keptuvėje.

DSC_0037 DSC_0051 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0056 DSC_0062 DSC_0084