Jums reikės:

  1. Mažosios vištienos filė (6 gabaliukai)
  2. Iceberg salotos (1/2 vnt.)
  3. Pekino salotos (1/2 vnt.)
  4. Avokado (1 vnt.)
  5. Pomidoro (1 vnt.)
  6. Laimo (1/2 vnt.)
  7. Česnako (1 skiltelės)
  8. Majonezo ( 1 šaukštas)
  9. Liesos grietinės (1 šaukštas)
  10. Druskos ir juodo malto pipiro

Filė paskaniname pipirais ir druska, pakepiname iki gražaus apskrudimo su alyvuogių aliejumi. Padažui sumaišome alyvuogių aliejų (2 šaukštai), grietinę, majonezą, laimo sultis, sutarkuotą česnaką, paskaniname druska ir juodu pipiru (geriausia viską suplakti smulkintuvu). Salotų lapus supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, sumaišome ir dedame ant lėkštės. Ant viršaus vidutiniais  gabaliukais pjaustytą pomidorą ir avokadą bei iškeptą vištieną. Viską apipilame padažu.