Jums reikės:

  1. Spageti makaronų (500 g)
  2. Portabelo grybų (300 g)
  3. Kietojo sūrio (100 g)
  4. Balzamiko acto (3 šaukštai)
  5. Alyvuogių aliejaus
  6. Provanso žolelių mišinio (1 šaukštelis)
  7. Česnako (3 skiltelės)
  8. Juodo malto pipiro ir druskos

Makaronus verdame pasūdytame vandenyje. Portabelo grybus supjaustome ilgomis plonomis juostelėmis ir kepame su smulkintu česnaku ir alyvuogių aliejumi. Į apkepintus grybus įpilame kelis šaukštus vandens (iš verdančių makaronų) ir acto. Užmalame pipiro, druskos, sudedame provanso žoleles.

Grybus sudedame į išvirtus makaronus, įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame sutarkuotą sūrį.