Jums reikės:

Tešlai

  1. Sviesto (175 gr.)
  2. Miltų (2,5 stiklinės)
  3. Cukraus pudros (3 šaukštai)
  4. Rudojo cukraus pudros (1 šaukštas)
  5. Vanilinio cukraus pudros (1 šaukštas)
  6. Grietinės (2 šaukštai)
  7. Kepimo miltelių (1 šaukštas)
  8. Cinamono (1 šaukštelis)

Įdarui

  1. Obuolių košės (600 gr.)
  2. Pyrago tešlos (50 gr.)
  3. Pieno (50 gr.)
  4. Krakmolo (1 šaukštas)

Visus sausus ingredientus persijojame per sietą. Ištirpdytą sviestą sumaišome su grietine ir sudedame į sausą mišinį. Sumaišome iki trupinių masės ir palaikome šaldytuve apie 2 valandas.

Įdarui praskiedžiame tešlą ir krakmolą su šiltu pienu ir šį mišinį sumaišome su obuolių koše.

Skardą ištepame sviestu, tešlą padaliname į dvi dalis. Viena dalimi išklojame skardos dugną, užpilame obuolių košės mišinį ir ant viršaus sutrupiname likusią tešlą. Kepame 220 C orkaitėje 35 minutes.