Jums reikės:

  1. Veršienos nugarinės su kaulu (500 g)
  2. Cheddar sūrio (100 g)
  3. Fermentinio sūrio (100 g)
  4. Grietinėlės (200 ml)
  5. Tortilijos traškučių (kelios saujos)
  6. Druskos ir juodo pipiro

Garnyrui:

  1. Plikytų ryžių (100 g)
  2. Morkų (2 vnt.)
  3. Česnako (2 skiltelės)

Veršieną šiek tiek pasūdome ir pabarstome juodu maltu pipiru. Apkepame iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje ir paliekame šiek tiek „pastovėti“. Keptuvėje pakepame smulkiai tarkuotas morkas ir česnaką, įberiame druskos ir pipiro. Daržoves sudedame į virtus ryžius. Į keptuvę įpilame grietinėlę ir sudedame abiejų rūšių sūrius. Kaitiname iki vientisos masės. Sudedame mėsą ir patroškiname ant nedidelės ugnies apie 7 minutes (iš abiejų pusių po kelias minutes). Lėkštėje sutrupiname traškučius, juose apvoliojame mėsą ir patiekiame su ryžių garnyru.