Jums reikės:

  1. Vištos petukų (500 g)
  2. Bulvių (2 vnt. didelės)
  3. Sezamo sėklų (3 šaukštai)
  4. Česnako granulių (1 šaukštelis)
  5. Maltų lauro lapelių (1/2 šaukštelio)
  6. Džiovintų krapų (1 šaukštas)
  7. Druskos ir malto juodo pipiro

Petukus užberiame sezamo sėklomis, česnakų granulėmis, lauro lapeliais, juodu maltu pipiru ir druska (nepilnas šaukštelis). Prieskonius gerai įtriname į vištieną ir sudedame ant alyvuogių aliejumi išteptos kepimo skardos.

Nuskustas bulves supjaustome medalionais (1 cm storio), užberiame druskos ir krapų, gerai įtriname. Bulvių medalionus pakepame ant keptuvės iš abiejų pusių (ant didelio karščio).

Pakepintas bulves išdėliojame šalia vištienos skardoje ir kepame 220 C orkaitėje 25-30 minučių.