Porcija: 2 žmonėms
Gaminimo laikas: 25 minutės (marinuojame kelias valandas)
Jums reikės:
- Mažosios vištienos filė (0,5 kg.)
- Panko džiuvesėlių (apvoliojimui)
- Kiaušinio (1 vnt.)
- Grietinės (2 šaukštai)
- Saldaus čili padažo (3 šaukštai)
- Cinamono ir džiovintų krapų (po ½ šaukštelio)
- Juodo malto pipiro, druskos
Vištienos filė pamarinuojame druska, juodu maltu pipiru, cinamonu ir džiovintais krapais. Vištieną palaikome apie porą valandų vėsiai. Sudedame krūtinėlę į išplaktą kiaušinį, o paskui gerai apvoliojame panko džiuvėsėliuose. Kepame kepimo popieriumi išklotoje skardoje 220 C orkaitėje apie 15 min. Padažui sumaišome grietinę ir saldų čili padažą.