Porcija: 4 asmenims
Gaminimo laikas: 1 valanda
Jums reikės:
- Viščiuko
- Svogūnų džemo (3 šaukštai)
- Majonezo (2 šaukštai)
- Baziliko, lauro lapų, krapų, druskos ir juodo malto pipiro (po 1 šaukštelį)
Bulvių košei:
- Bulvių (4 vnt.)
- Morkų (3 vnt.)
- Sviesto (1 šaukštas)
- Pieno (1/2 stiklinės)
- Druskos
Viščiuką ištriname svogūnu džemu, majonezu ir visais prieskoniais. Paliekame marinuotis parai (arba per naktį). Kepame 1 valandą: 40 minučių uždengus, 20 minučių atidengus (po 10 minučių apversti).
Puode išverdame bulves su morkomis. Nupylus vandenį įpilame pieną, įdedame sviesto, druskos ir viską sumalame blenderiu iki piure masės.