Vištos krūtinėlė su avinžirniais

Jums reikės:
- Vištos krūtinėlės (500 g)
 - Konservuotų avinžirnių (400 g)
 - Sojos padažo (3 šaukštai)
 - Pomidorų padažo (3 šaukštai)
 - Muskovado cukraus (1 šaukštelis)
 - Baziliko (1 šaukštelis)
 - Druskos ir juodo malto pipiro
 
Į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudedame kepti kubeliais pjaustytą vištieną. Vištieną paskaniname druska, pipiru ir baziliku. Kepame, kol apkeps iš visų pusių (6-7 minutes). Sudedame avinžirnius, pomidorų padažą, soją ir muskovado cukrų, įpilame pusę stiklinės vandens. Patroškiname apie 10 minučių ant vidutinio karščio. Patiekiame su ryžiais.




