Troškinta triušiena su kopūstais
Porcija: 2 asmenims
Gaminimo laikas: 1 valanda
Jums reikės:
- Galinių triušio kumpelių (2 vnt.)
- Raugintų kopūstų (500 g)
- Morkų (1 vnt.)
- Svogūnų (2 vnt.)
- Bulvių (2-3 vnt.)
- Pomidorų pastos (1 šaukštas)
- Rūkytos paprikos (1 šaukštelis)
- Druskos ir juodo pipiro
Kumpelius paskaniname paprika, druska ir juodu pipiru. Apkepame keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi iš abiejų pusių ir kumpelius perdedame į kepimo skardą.
Keptuvėje apkepame tarkuotas morkas ir pasmulkintus svogūnus, sudedame raugintus kopūstus bei pomidorų pastą. Išmaišome ir dedame į skardą ant triušienos. Įpilame pusę stiklinės vandens ir kepame 20 minučių 220 C orkaitėje. Tuomet uždengiame folija ir kepame dar 20 minučių.