Porcija: 4 žmonėms
Gaminimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- Sluoksniuotos mielinės tešlos (500 gr.)
- Pievagrybių (200 gr.)
- Svogūnų laiškų žaliosios dalies (50 gr.)
- Kietojo sūrio (70 gr.)
- Aštraus alyvuogių aliejaus
- Druskos bei juodo malto pipiro
Grybus susmulkiname, sudedame į kepimo skardą ir kepiname 275 C orkaitėje 7 min. Plonai iškočiojame tešlos lakštą, ant jos suberiame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pakepintus grybus, tarkuotą sūrį. Pabarstome juoduoju pipiru ir druska, pašlakstome aštriu alyvuogių aliejumi. Tvirtai susukame į vyniotinį ir supjaustome 2 cm storio riekelėmis. Kiekvieną gabaliuką dedame į keksiukų formą ir kepame 200 C orkaitėje 15 min.