Porcija: 4 žmonėms

Gaminimo laikas: 30 minučių

Jums reikės:

  1. Sluoksniuotos mielinės tešlos (500 gr.)
  2. Pievagrybių (200 gr.)
  3. Svogūnų laiškų žaliosios dalies (50 gr.)
  4. Kietojo sūrio (70 gr.)
  5. Aštraus alyvuogių aliejaus
  6. Druskos bei juodo malto pipiro

Grybus susmulkiname, sudedame į kepimo skardą ir kepiname 275 C orkaitėje 7 min. Plonai iškočiojame tešlos lakštą, ant jos suberiame smulkiai pjaustytus svogūnų laiškus, pakepintus grybus, tarkuotą sūrį. Pabarstome juoduoju pipiru ir druska, pašlakstome aštriu alyvuogių aliejumi. Tvirtai susukame į vyniotinį ir supjaustome 2 cm storio riekelėmis. Kiekvieną gabaliuką dedame į keksiukų formą ir kepame 200 C orkaitėje 15 min.