Porcija: 2 žmonėms
Gaminimo laikas: 20 minučių
Jums reikės:
- Vištos krūtinėlės (500 g)
- Konservuotų avinžirnių (400 g)
- Sojos padažo (3 šaukštai)
- Pomidorų padažo (3 šaukštai)
- Muskovado cukraus (1 šaukštelis)
- Baziliko (1 šaukštelis)
- Druskos ir juodo malto pipiro
Į keptuvę su saulėgrąžų aliejumi sudedame kepti kubeliais pjaustytą vištieną. Vištieną paskaniname druska, pipiru ir baziliku. Kepame, kol apkeps iš visų pusių (6-7 minutes). Sudedame avinžirnius, pomidorų padažą, soją ir muskovado cukrų, įpilame pusę stiklinės vandens. Patroškiname apie 10 minučių ant vidutinio karščio. Patiekiame su ryžiais.