Porcija: 2 žmonėms
Gaminimo laikas: 30 minučių
Jums reikės:
- Jautienos kepenų (500 g)
- Krakmolo (1 šaukštelis)
- Kukurūzų miltų (2 šaukštai)
- Grietinėlės (50 ml)
- Kiaušinių (2 vnt.)
- Svogūno (1 vnt.)
- Česnako (1 skiltelė)
- Juodo malto pipiro ir druskos
Burokine tarka sutarkuojame svogūną ir susmulkiname česnaką. Į smulkintuvą įmušame kiaušinį, sudedame kepenėles, tarkuotą svogūną, česnaką ir viską sumalame. Į masę įpilame grietinėlę, sudedame kukurūzų miltus ir krakmolą, įmalame juodo pipiro ir druskos.
Iš gautos masės keptuvėje kepame blynelius. Iškeptus blynelius apšlakstome sviesto ir grietinės padažu, patiekiame su bulvių koše, marinuotais agurkėliais.