Porcija: 8 žmonėms
Gaminimo laikas: 45 minutės
Jums reikės:
- Obuolių (1 kg)
- Cukraus (100 g)
- Muskovado cukraus (100 g)
- Vanilinio cukraus pudros (30 g)
- Sviesto (150 g)
- Krakmolo (2 šaukštai)
- Jogurto (100 g)
- Miltų (250 g)
- Kepimo miltelių (1 šaukštas)
Puode pakaitiname baltąjį ir muskovado cukrų (kad lengviau ir greičiau ištirptų įpilkite 1 šaukštą vandens). Maišant supilame jogurtą ir sudedame gabaliukais pjaustytus obuolius. Viską patroškiname ant vidutinės ugnies apie 5 min.
Kitame inde sumaišome miltus, lydytą sviestą, kepimo miltelius ir maltą kardamoną. Sumaišome patroškintus obuolius su tešla, sudedame į kepimo skardą ir kepame 220 C orkaitėje 30 min.