Gaminimo laikas: 1 valanda
Jums reikės:
- Uogų (300 g. braškių, 200 g mėlynių, 200 g. tręšnių, 200 g. šilauogių)
- Miltų (500 g)
- Rudojo cukraus (6 šaukštai)
- Krakmolo (1 šaukštas)
- Kakavos (1 šaukštas)
- Vanilinio cukraus pudros (1 šaukštelis)
- Cukraus pudros (3 šaukštai)
- Riešutų sviesto (2 šaukštai)
- Sviesto (200 g)
Miltus sumaišome su ruduoju cukrumi, tirpintu sviestu ir riešutų sviestu. Viską gerai išmaišome.
Sumaišome cukraus pudrą, vanilinio cukraus pudrą, kakavą, krakmolą ir suberiame ant uogų (iš tręšnių išimti kauliukus). Viską išmaišome. Beriame 2 šaukštus miltų masės ir dar kartą išmaišome. Uogas suberiame į sviestu pateptą kepimo indą ir ant viršaus suberiame likusią miltų masę. Kepame 180 C orkaitėje 50 minučių.
Patiekti su ledais.