Grietinėlėje troškinta lašiša

Jums reikės:
- Lašišos (2 gabaliukai, 300 g)
- Grietinėlės (300 ml)
- Sojos pupelių makaronų (100 g)
- Sojos padažo (3 šaukštai)
- Kario prieskonių (1 šaukštelis)
- Česnako granulių (1/2 šaukštelio)
- Juodo malto pipiro ir druskos
Į puodą su vandeniu įpilame sojos padažą. Vandenį užverdame, sudedame sojos makaronus, puodą uždengiame ir nuimame nuo ugnies.
Į keptuvę supilame grietinėlę, įdedame kario prieskonius, česnako granules, druskos ir pipiro. Grietinėlę keptuvėje užverdame ir į ją sudedame lašišos gabaliukus. Patroškiname 6 minutes (po 3 minutes iš kiekvienos pusės) ir patiekiame su sojos makaronais.