Įdaryti veršienos kotletai
Faršą sumaišome su manų kruopomis, varškės kremu, garstyčiomis, įdedame druskos ir juodo pipiro. Keptuvėje pakepiname smulkintą svogūną, tarkuotą morką, smulkintą česnaką, paskaniname druska, pipiru ir krapais. Pakepinus atvėsiname.
Iš faršo formuojame kotletus ir į vidų kemšame po šaukštelį daržovių įdaro. Kotletukus apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
Išverdame grikius vandenyje su sviestu ir trupučiu druskos. Išvirusius dedame į kepimo skardą, ant viršaus sudedame kotletukus ir kepame 200 C orkaitėje 15 minučių.
Galime patiekti su obuolių ir burokėlių salotomis (sutarkuoti virtus burokėlius ir obuolius, įpilti šiek tiek aliejaus, mirino ir obuolių acto, paskaninti druska ir pipiru).