Porcija: 4 žmonėms

Gaminimo laikas: 25 minutės

Jums reikės:

  1. Migdolų pieno (300 ml)
  2. Kiaušinių (1vnt)
  3. Grietinės (2 šaukštų)
  4. Cukraus (4 šaukštų)
  5. Obuolių (1 vnt, didelis)
  6. Miltų (250 gr)
  7. Vanilinės cukraus pudros (1 šaukštas)
  8. Kepimo miltelių (1/2 šaukšto)
  9. Žiupsnelio druskos

Į migdolų pieną įmušame kiaušinį, sudedame grietinę, cukrų, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišome. Sutarkuojame obuolį „burokine“ tarka ir sumaišome su mase. Sudedame ir išmaišome persijotus miltus ir kepimo miltelius. Kepame ant vidutinio karščio.