Antienos krūtinėlė su obuolių sulčių padažu
Jums reikės:
- Anties krūtinėlės (500 g)
- Obuolių sulčių (100 ml.)
- Sviesto (2 šauk.)
- Česnako (3 skilt.)
- Kalendros (1 šaukšt.)
- Lauro lapelių (1 šaukšt.)
- Morkos (1 vnt.)
- Svogūno (1 vnt.)
- Druskos ir juodo pipiro
Antieną valandą pamarinuojame su druska, pipiru, kalendra, lauro lapeliais ir česnaku. Supjaustome svogūną ir morką. Į gerai iškaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame antieną odele į apačią. Kepame 3 minutes, tada apverčiame, sudedame daržoves ir kepame dar 3 minutes. Supilame obuolių sultis ir įdedame sviesto. Pašauname į 250 С orkaitę ir kepame 10-13 minučių.
Patiekiame su keptomis daržovėmis iš keptuvės ir palaistome susidarusiomis sultimis.