Jums reikės:

  1. Jautienos krūtininės su mėsa (1 kg)
  2. Konservuotų pupelių (400 g)
  3. Svogūno (1 vnt.)
  4. Imbiero šaknies (30 g)
  5. Laimo vaisiaus (1 vnt.)
  6. Citrinžolės (1 lazdelė)
  7. Kreivabūdžių (150 g)
  8. Morkos (1 vnt.)
  9. Džiovintų čili (2-3 vnt. nedideli)
  10. Rudojo cukraus (2 šaukšteliai)
  11. Druskos, juodo malto pipiro, česnako granulių, džiovinto baziliko

Jautienos kauliukus verdame vandenyje 1,5 valandos. Kai išverda kauliukus išimame ir į sultinį sudedame nuo kaulų nuimtą mėsą, stambiai tarkuotą morką, susmulkintą citrinžolę, smulkiai pjaustytą svogūną, imbierą, laimo žievelę. Tada sudedame pupeles su visu skysčiu, smulkintą čili pipirą, gabaliukais pjaustytas kreivabūdes, įberiame šaukštelį baziliko, česnako granulių, 3 šaukštelius druskos, rudąjį cukrų ir įmalame juodo pipiro. Jei sriuba gausis labai koncentruota ir tiršta, galima papildomai įpilti šiek tiek vandens.

Paverdame sriubą 30 minučių ir galime valgyti.